29 Aralık 2008 Pazartesi

Dans nedir?

Hareketleri belli adım ve kalıplara bölerek müziğin ve duygularin yardımıyla parçadan bütüne bir olgu yaratmak ve sunmaktır. Müzik doğrudan doğruya duyum ve bilinçle beyni etkiler.

2009'un kış sezonunun renkleri neler?Uluslar arası renk komisyonu neye karar verdi?

Türkiye'yi temsilen TGSD'nin üye olduğu intercolor (Uluslararası Renk Komisyonu) toplantısı 27-28 Kasım on ülkeden önde gelen iki temsilcinin katılımıyla 44. kez gerçekleştirildi. Toplantıdan çıkan sonuçlara göre 2009'un kış sezonunda metalik renkler, siyahın her tonu, turuncu rengine yakın kırmızı ve naturel renkler hakim olacak. Kıyafetler daha köşeli olacak ve kıyafetlerde dikiş, baskı, leke ve formlar ön plana çıkacak.

2008 yılının dikkat çeken trendleri neydi?


Geometrik desenler

Romantik küçük çiçek desenleri yerini geometrik desenlere bıraktı. Bej, krem, taba gibi natürel toprak renklerini parlak renklerle canlandıran tasarımcılar, geometrik desenlerini bluzlar, etekler, elbiselerde kullanmış.

Canlı renkler
Floresan renkler hayatımıza girdi ve ilkbahar/yaz sezonunda da yine çok modaydı. Limon sarısı, fosforlu pembe gibi canlı renkler giydik. Natürel renklerle birlikte aksesuarda da kullanılan bu renkler sıcak yaz havasını yansıtıyordu.

24 Aralık 2008 Çarşamba

Yeni yıl geldi :o)

Yeni yıl geldi,
bütün dünyaya mutluluk diliyorum :o)

17 Aralık 2008 Çarşamba

Merhaba

Mimar Sinan Koleji öğrencisiyim. Dans etmeye bayılıyorum. Ingilizce dersini çok seviyorum.